جمع کل:
-

دروس مربوطه

icon

آزمایشگر ارشد آزمایشگاه شیمی فرآورده های لبنی

5/24/2024 3:57:26 PM
نامشخص
icon

پخت نان سنتی (کار و دانش)

5/24/2024 3:57:27 PM
نامشخص
icon

تهیه انواع ترشی و مربای خانگی

5/24/2024 3:57:28 PM
نامشخص
icon

توليد خانگي ميوه هاي خشك

5/24/2024 3:57:29 PM
نامشخص
icon

توليدكننده ترشيجات و شور

5/24/2024 3:57:30 PM
نامشخص
icon

توليدكننده عرقيات گياهي

5/24/2024 3:57:31 PM
نامشخص
icon

تولیدکننده فرآورده های تخمیری(پنیر)

5/24/2024 3:57:32 PM
نامشخص
icon

تولیدکننده فرآورده های تخمیری(ماست)

5/24/2024 3:57:33 PM
نامشخص
icon

خشک کردن میوه ها به روش مقدماتی

5/24/2024 3:57:34 PM
نامشخص
icon

خمیر گیر و فرکار ماهر

5/24/2024 3:57:35 PM
نامشخص
icon

خمیرگیری کیک و بیسکوییت

5/24/2024 3:57:37 PM
نامشخص
icon

سازنده نقل و نبات و شکرپنیر

5/24/2024 3:57:38 PM
نامشخص
icon

سوهان پز

5/24/2024 3:57:39 PM
نامشخص
icon

کارور ازمایشگاه مواد غذایی *

5/24/2024 3:57:40 PM
نامشخص
icon

کارور کنترل شیمیایی مواد غذایی

5/24/2024 3:57:41 PM
نامشخص
icon

کارور کنترل شیمیایی مواد غذایی *

5/24/2024 3:57:42 PM
نامشخص
icon

کاروری فر کیک و بیسکوییت

5/24/2024 3:57:43 PM
نامشخص
icon

مدير توليد نان هاي حجيم و نيمه حجيم

5/24/2024 3:57:44 PM
نامشخص
icon

مدير کيفيت و ايمني در صنايع غذايي

5/24/2024 3:57:45 PM
نامشخص
icon

مدیر تدارکات غذائی(مدیر کیترینگ)

5/24/2024 3:57:46 PM
نامشخص
icon

مدیر نانوایی (کار و دانش)

5/24/2024 3:57:47 PM
نامشخص
icon

مدیریت امور صنایع غذایی

5/24/2024 3:57:48 PM
نامشخص
icon

مسئول خط توليد سوسيس و كالباس

5/24/2024 3:57:49 PM
نامشخص
icon

نانوای نان سنتی سنگک *

5/24/2024 3:57:51 PM
نامشخص
icon

نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم با تخصص خمیرساز ماهر *

5/24/2024 3:57:52 PM
نامشخص
icon

نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم با تخصص فردار ماهر *

5/24/2024 3:57:53 PM
نامشخص
icon

نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم صنعتی

5/24/2024 3:57:54 PM
نامشخص
icon

نانوایی نان سنتی لواش

5/24/2024 3:57:55 PM
نامشخص
icon

نانوایی نانهای حجیم و نیمه حجیم

5/24/2024 3:57:56 PM
نامشخص